Αρχική » Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα Σμύρνης – Μικρασιατικός Μενεμένης

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα Σμύρνης – Μικρασιατικός Μενεμένης

Μικρασιάτικος Σύλλογος Μενεμένης - Αμπελοκήπων Αγία Παρασκευή – Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα Σμύρνης

0 comment 349 views

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα Σμύρνης έψαλαν τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου εχθές Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, χαρίζοντας ευχές και συμβολικά δώρα αγάπης.

Όπως η παράδοση το απαιτεί, η αρχή έγινε από την ιερέα του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής πατέρα Άγγελο. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το παλαιό δημαρχείο Μενεμένης όπου καλαντίσαμε στο γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Μανωλόπουλου και την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Αρπατζάνη Τσομπάνογλου.

Έπειτα μεταβήκαμε στο δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης που λόγω έκτακτης απουσίας του δημάρχου, μας καλοδέχθηκαν οι συνεργάτες του.

Ακολούθησαν οι επισκέψεις μας στην Αντιπεριφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Μ.Ε. Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη.

Τέλος επισκεφθήκαμε τους χορηγούς του Συλλόγου μας κ. Νίκο Πρωτοφανούση ο  οποίος Μενεμενής και ο ίδιος συγκινήθηκε με την επίσκεψή μας και τον κ. Μίλτο Παπαγεωργίου ο οποίος προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες πλούσιο κέρασμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους καλοδέχθηκαν την χορωδία μας για τα κάλαντα, τον χοράρχη κ. Κωνσταντίνο Φωστηρόπουλο και τα μέλη της χορωδίας για τη συμμετοχή τους.

Πηγή είδησης – εικόνας

https://www.facebook.com/profile.php?id=100014658764132

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε