Αρχική » Γάζα – 36μελής οικογένεια αφανίστηκε

Γάζα – 36μελής οικογένεια αφανίστηκε

0 comment 153 views

Στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας, η οικογένεια αλ-Ταμπατίμπι γιόρταζε την πρώτη Παρασκευή του Ραμαζανιού. Προετοίμαζε το πρωινό γεύμα πριν από την νηστεία όταν μία βόμβα μετέτρεψε το σπίτι σε ερείπια. Σύμφωνα με τον 19χρονο Μοχάμαντ αλ-Ταμπατίμπι, που επέζησε, 36 μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν.

«Ο πατέρας μου, η μητέρα μου, η θεία μου, τα αδέρφια μου», έλεγε ο νεαρός Παλαιστίνιος δείχνοντας τα παραταγμένα σώματα στο νοσοκομείο Αλ-Ακσα του Ντέιρ αλ-Μπάλαχ. «Βομβάρδισαν το σπίτι την ώρα που ήμασταν μέσα. Η μητέρα και η θεία μου ετοίμαζαν το σοχούρ», το γεύμα πριν από την έναρξη της νηστείας, στην προσφυγική αυτή κατοικία του Νουσεϊράτ, όπου ο Μοχάμαντ και η οικογένειά του, διωγμένοι από το βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, είχαν εγκατασταθεί, φιλοξενούμενοι συγγενών τους, μετά την έναρξη του πολέμου. Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς κατέγραψε 36 νεκρούς, μέλη της ίδιας οικογένειας, από το χτύπημα αυτό που απέδωσε στον ισραηλινό στρατό.

Συνολικά, 60 αεροπορικά πλήγματα πραγματοποιήθηκαν την νύχτα σε ολόκληρη την Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τις αρχές της Χαμάς.

Πηγή είδησης – εικόνας

https://www.zougla.gr/

Ολόκληρη η είδηση εδώ

https://www.zougla.gr/

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε