Αρχική » Το αεροπλανάκι που κοίταζε ψηλά – Μιλτιάδης Γκάγκος

Το αεροπλανάκι που κοίταζε ψηλά – Μιλτιάδης Γκάγκος

0 comment 326 views

Η σημερινή πρόταση αφορά στο παραμύθι του Μιλτιάδη Γκάγκου με τίτλο «Το αεροπλανάκι που κοίταζε ψηλά» από τις εκδόσεις «Κούρος».

Ένα ταξίδι στην παιδική φαντασία με αγάπη και διδάγματα για τις παιδικές ψυχές. Το αεροπλανάκι που κοίταζε ψηλά, είναι μία ιστορία για παιδιά με αξίες που μπορεί να εκτιμηθεί και από τους ενήλικες.

Μέσα από τα μάτια του μικρού μας ήρωα του Παναγιώτη, αλλά και του παππού του βλέπουμε πως μπορούν οι ανθρώπινες σχέσεις που ξεκινούν από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας να εμπνέονται με σεβασμό στους συνανθρώπους μας.

Καλλιεργώντας μας χαρίσματα και διαπαιδαγωγώντας τα παιδιά, μαθαίνουμε στους μικρούς μας φίλους την καλοσύνη, την εκτίμηση, την αξιοπρέπεια, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση.

Ο ήρωας μας, μαθαίνει με τρόπο αλληγορικό μέσα από το παραμύθι, πως η καλή συμπεριφορά, η ευγένεια, η αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους είναι βασικό συστατικό της καθημερινότητας του και σημαντικό στοιχείο του χαρακτήρα του γιατί κάθε πράξη του επηρεάζει και τους ανθρώπους που αγαπάει.

Η ανθρώπινη και αγνή αγάπη, μπορεί να μας απογειώσει σε ουρανούς μαγικούς και ο ήρωάς μας είναι χαρούμενος και υπερήφανος που το ξέρει και θέλει να το μοιραστεί με όλους μας.

Περιέχει cd-rom με το υλικό του βιβλίου.

Καλοτάξιδο να είναι Μιλτιάδη το παραμύθι!

Ας διδαχθούν όσοι περισσότεροι γίνεται από αυτό, μικροί και μεγάλοι!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το παραμύθι από εδώ

https://kourosbooks.gr

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε