Αρχική » Οι τετράποδοι φίλοι μας

Οι τετράποδοι φίλοι μας

0 comment 275 views

Της Ιωάννας Καλαβρή*

Εισαγωγή

Όποιος έχει γενικά ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι στην καθημερινότητά του, καταλαβαίνει πώς είναι να συζείς με αυτές τις τριχωτές παρέες στη ζωή σου. Τα ζωάκια είναι εκεί για να σου δώσουν συντροφιά, παρηγοριά, ενσυναίσθηση και ενδυνάμωση στα δύσκολα. Ένας τετράποδος φίλος, πόσο μάλλον όταν κουνάει την ουρά του κάθε φορά που σε βλέπει, είναι εκείνος που σου φτιάχνει το ηθικό, απλά και μόνο επειδή αλληλεπιδράτε.

Η συντροφιά του

Η συντροφιά του, η ανάγκη του για παιχνίδι και αγκαλιές αλλά και λιχουδιές, είναι εκείνη που κάνει την κάθε μέρα σου καλύτερη, τα προβλήματά σου ανεπαίσθητα και την καρδιά σου να χτυπάει λίγο πιο δυνατά. Ένας τέτοιος φίλος είναι ένας συνοδοιπόρος στη ζωή, μια συντροφιά ανεκτίμητη, που κάνει τον κόσμο όλης της οικογένειάς σου καλύτερο, μια αστεία παρέα που σε κάνει να γελάς με τις περιπέτειές της και τις σκανταλιές της, αλλά και τις τόσο ενστικτώδεις αντιδράσεις της.

Επίλογος

Είναι αναμφίβολα, μια παρουσία με βαθιά χαραγμένη την υπογραφή της, με ανεξίτηλα γράμματα, στη ζωή και την καρδιά σου. Ένας πιστός φίλος, που η ύπαρξή του είναι μοναδική στο χρόνο και την πορεία σου. Ένα πιστό φιλαράκι που μεγαλώνετε μαζί, το φιλαράκι σου.

Πηγή φωτογραφίας

https://www.mynews.gr/

Βιογραφικό συντάκτριας

* https://greekhumans.com/h-iwanna-kalavrh-syntaktria-sto-greekhumans/

Πριν Φύγετε