Αρχική » Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου

0 comment 348 views

Η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη με την ευκαιρία της Θρονικής Εορτής του Οικουμενικού Πατριαρχείου, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη στα ομογενειακά σχολεία και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Η κα Μακρή, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, είχε το προνόμιο να παραβρεθεί, την παραμονή της μεγάλης γιορτής, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στη δεξίωση, που παρατέθηκε στην παλαιά Αστική Σχολή Γαλατά. Εκεί, στο ιστορικό κτήριο που ανακαινίστηκε με την ευγενική δωρεά της οικογένειας Μαρτίνου και φιλοξενεί το Πολιτιστικό Κέντρο της Ομογένειας, η υφυπουργός Παιδείας απόλαυσε μια εξαιρετική συναυλία από το συγκρότημα “Duo Violins” και είχε την ικανοποίηση να ακούσει θερμά λόγια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο για την εποικοδομητική παρουσία της και την σταθερή στήριξή της στην Ομογένεια, στη νέα γενιά και στα ελληνικά γράμματα.

Πηγή είδησης – φωτογραφίας

https://www.capital.gr

Ολόκληρη η είδηση εδώ

https://www.capital.gr/epikairotita/3753383/z-makri-ekprosopise-to-upourgeio-paideias-sti-throniki-eorti-tou-oikoumenikou-patriarxeiou/

Η ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε