Αρχική » Αδαμάντινα τείχη – Ελένη Σίντου

Αδαμάντινα τείχη – Ελένη Σίντου

0 comment 284 views

Η σημερινή πρόταση αφορά στο βιβλίο (μυθιστόρημα), με τίτλο «Αδαμάντινα τείχη». Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΕΛΚΥΣΤΗΣ».

Σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου, λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Bell Jefferson, μια ψυχρή σκύλα, όπως τη χαρακτηρίζουν οι συνάδελφοί της, κορυφαία όμως κατάσκοπος της CIA, στέλνεται στο Κίεβο υποδυόμενη τη γραμματέα του Αμερικανού πρέσβη για να αναλάβει φαινομενικά μια απλή αποστολή∙ εκτίμηση, παρακολούθηση και αναφορά όσων αφορούν τον πρόεδρο της χώρας. Μπλέκεται, όμως, σε ένα απρόσμενο ρομάντζο και βυθίζεται στη γοητεία της Ουκρανίας, κάτι το οποίο της στοιχίζει το καθαρό μυαλό και το άμεμπτο βιογραφικό της.

Με τον πατέρα της, αρχηγό της μυστικής υπηρεσίας, να την παρακολουθεί και τη ρωσική απειλή να ξεδιπλώνει τα δίχτυα της πάνω από την πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, δίνει τον δικό της αγώνα να κρατήσει πλάι της τον μοναδικό της έρωτα αλλά και να μην ταράξει τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής. Από το Κίεβο στο Τσερνίχιβ, στην Οδησσό και στο Ιρπίν καταδιώκεται από Ρώσους κατασκόπους, σκοτώνει, αιχμαλωτίζει και ανακρίνει. Ο πόλεμος αρχίζει και η ίδια αναλαμβάνει τη σημαντικότερη αποστολή της ζωής της.

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται… Ή μήπως όχι;

Πηγή πληροφόρησης – εικόνας

https://elkistis.gr/product/adamantina-tixi/

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε