Αρχική » Το αντίο στην άτυχη μητέρα

Το αντίο στην άτυχη μητέρα

Τελευταίο αντίο σήμερα στην 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

0 comment 281 views

Το τελευταίο αντίο στην 50χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης σκύλων και έχασε τη ζωή της είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 11.30 το πρωί (12.12.2023) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης καθάριζε την αυλή του σπιτιού της από κλαδιά και χόρτα όταν έγινε το τραγικό συμβάν. Τα 3 μεγαλόσωμα σκυλιά του γειτονικού σπιτιού έφυγαν από τη δική τους αυλή και επιτέθηκαν στην 50χρονη που τραυματίστηκε θανάσιμα. Κανείς στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η σορός της 50χρονης θα μεταφερθεί στον ιερό ναό μία ώρα νωρίτερα για να την αποχαιρετήσουν φίλοι και συγγενείς.

Στο μεταξύ ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων κακουργηματική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στον ανακριτή, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των ζώων του στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του.

Πηγή είδησης – εικόνας

https://seleo.gr/seleo-thema/%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%83/

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε