Αρχική » Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκλαψε δημόσια

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκλαψε δημόσια

0 comment 298 views

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε έκκληση με ιδιαίτερο τρόπο στις γυναίκες της χώρας να καταβάλουν μεγαλύτερες προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το δημογραφικό πρόβλημα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εμφανώς συγκινημένος και γεμάτος δάκρυα ζήτησε στις Βορειοκορεάτισσες να κάνουν περισσότερα παιδιά. Σύμφωνα με προβλέψεις για το δημογραφικό έως το 2070 ο πληθυσμός της Βόρειας Κορέας θα έχει μειωθεί κατά 2 εκατ. άτομα έως το 2070, ενώ η μείωση των γεννήσεων στην χώρα είναι σταθερή την τελευταία δεκαετία.

«Η πρόληψη της μείωσης των ποσοστών γεννήσεων και η καλή φροντίδα των παιδιών είναι τα καθήκοντά μας στο σπίτι που πρέπει να χειριστούμε ενώ εργαζόμαστε με μητέρες», είπε ο Κιμ στην εκδήλωση. Ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας φιλοξένησε τη «Εθνική Συνάντηση Μητέρων» εν μέσω της μείωσης του ποσοστού γεννήσεων, και η εμφανής συγκίνησή του τον έκανε να βγάλει το μαντίλι του για να σκουπίσει τα δάκρυά του. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην εκδήλωση με παραδοσιακές ενδυμασίες, βλέποντας τον Κιμ να «σπάει», έκλαιγαν μαζί του, τον χειροκροτούσαν και τον επευφημούσαν.

Πηγή είδησης – εικόνας

https://www.zougla.gr/kosmos/o-kim-giongk-oun-eklapse-brosta-se-chiliades-voreiokoreatisses-gia-na-kanoun-perissotera-paidia/

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε