Αρχική » Γράφουμε τους στόχους της νέας χρονιάς… δημιουργικά!

Γράφουμε τους στόχους της νέας χρονιάς… δημιουργικά!

0 comment 406 views

Η δημιουργική γραφή αποτελεί μια διαδικασία, στην οποία δεν μαθαίνουμε μόνο να γράφουμε σωστά ένα λογοτεχνικό κείμενο, αλλά κυρίως να ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας.

Αποτελεί δηλαδή μια διαδικασία ενδοσκόπησης και ανακάλυψης με το εσωτερικό του εαυτού μας, με το εσωτερικό μας παιδί. Η έλευση ενός νέου έτους φέρνει -και πρέπει να φέρνει- την ανάγκη μας για εσωστρέφεια, δηλαδή να στραφούμε μέσα μας και να δούμε ποιοί πραγματικά είμαστε, ποιούς στόχους έχουμε -αν έχουμε-, τι ζητάμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, πώς θέλουμε να προχωρήσουμε. Μέσα από τη δημιουργική γραφή, γράφουμε προσωπικές ιστορίες, κάνουμε ενδοσκόπηση, ανακαλύπτουμε όλα όσα ζήσαμε και όλα όσα επιθυμούμε να βιώσουμε, όλα αυτά που πετύχαμε και όλα όσα επιθυμούμε να επιτύχουμε και πώς.

Μέσα από την αναδρομή στο παρελθόν μας και τη συγγραφή των εμπειριών μας, μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, να αποκτήσουμε αυτογνωσία και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε σωστά τον χρόνο μας, καθώς η συγγραφή μας δίνει ψυχική δύναμη και ευεξία για να συνεχίσουμε για το καλύτερο μας…!

Πρόταση δημιουργικής γραφής το νέο βιβλίο της συγγραφέως με επίκαιρο ζήτημα «Σπάσε την Πατριαρχία».

Δείτε περισσότερα στοιχεία για την υπόψη πρόταση εδώ

https://greekhumans.com/spase-tin-patriarxia/

Δείτε σχετική συνέντευξη εδώ

https://greekhumans.com/synenteuxi-me-tin-k-athina-malapani/

1η δημοσίευση

http://acwa.info/2-athena-malapani/86-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC.html

Πηγή εικόνας

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/282929_koryfaio-seminario-stin-dimioyrgiki-grafi-tora-ex-apostaseos

Αθηνά Μαλαπάνη

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε