Αρχική » Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024

«Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου»

0 comment 107 views

Με παράσταση από το αγαπημένο για μικρούς και μεγάλους θέατρο σκιών και με παιχνίδια για παιδιά, με τη συνδρομή έμπειρων ανιματέρ, συνεχίστηκε το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024 «Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου», το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου.

Για περισσότερες από τρεις ώρες το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, στον Εύοσμο, άτομα κάθε ηλικίας γέμισαν το θεατράκι και διασκέδασαν με τις περιπέτειες του Καραγκιόζη και της παρέας του αλλά και με τα παιχνίδια που έστησαν οι ανιματέρ.

Το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ 2024 «Δρώμενα στις Γειτονιές του Δήμου» ξεκίνησε την Πέμπτη 27 Ιουνίου με την πρώτη φάση του, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου. Η δεύτερη φάση του θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου.

Κάθε βράδυ, στις 8:30, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, πραγματοποιείται μία πολιτιστική εκδήλωση, σε μία γειτονιά του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Να σημειωθεί ότι παραστάσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του φεστιβάλ σε όλες τις περιοχές του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες, όπως τη Διαλογή, την Ε’ Συνοικία αλλά και Άνωθεν του Περιφερειακού. Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθούν τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα.

Πηγή πληροφόρησης

https://ditika.gr/kordelio-euosmos/d-kordeliou-evosmou-theatro-skion-kai-paichnidia-sto-kalokairino-festival-2024/

Πηγή εικόνας

https://www.ogdoo.gr/epikairotita/mousika-nea/ksekina-to-kalokairino-festival-kordelioy-evosmou

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε