Αρχική » Αυστραλία – Έλληνας Βασιλιάς Χρυσής Ακτής

Αυστραλία – Έλληνας Βασιλιάς Χρυσής Ακτής

0 comment 150 views

Οι Έλληνες της διασποράς διαπρέπουν και μας κάνουν υπερήφανους σε πολλούς τομείς. Είχαμε την χαρά να έρθουμε σε επαφή με κάποια από τα σπουδαιότερα μέλη της διεθνούς Eλληνικής κοινότητας με αφορμή την έκδοση μας για τον Ελληνισμό της διασποράς η οποία θα ολοκληρωθεί σε δυο μέρη.

Το αφιέρωμα μας σε Έλληνες της Διασποράς ξεκινάει από την μακρινή Αυστραλία όπου υπάρχουν πολλοί ομογενείς που ξεχωρίζουν ο καθένας στον δικό του τομέα του. Ο ομογενής δισεκατομμυριούχος Κώστας Μακρής είναι πλέον ο «Βασιλιάς» της Χρυσής Ακτής στην Αυστραλία, καθώς έχει αγοράσει τα ακριβότερα ακίνητα της περιοχής. O Κώστας «Con» Μακρής είναι ένας μεγάλος Έλληνας που πάντα τον χαρακτήριζε η εργατικότητα και η αξιοπρέπεια.

Μιλώντας μαζί του, εντυπωσιαστήκαμε από τις προκλήσεις που ξεπέρασε για να φθάσει στην απόλυτη επιτυχία. Ο Κώστας Μακρής είναι ένας άνθρωπος που πέρασε από την απόλυτη φτώχεια στον βαθύ πλούτο. Τα παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα ήταν εξαιρετικά δύσκολα, γεγονός που τον οδήγησε να γίνει μετανάστης στην Αυστραλία.

Πηγή είδησης – εικόνας

https://www.enjoynews.gr/

Ολόκληρη η είδηση εδώ

https://www.enjoynews.gr

Η ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε