Αρχική » Σύνδεση αγροδιατροφικού κλάδου – κλάδου φιλοξενίας: ποια η εξέλιξη;

Σύνδεση αγροδιατροφικού κλάδου – κλάδου φιλοξενίας: ποια η εξέλιξη;

0 comment 451 views

Αναμένεται άμεση εξέλιξη στη σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου με τον κλάδο της φιλοξενίας.

Πρόκειται για δυο σημαντικούς κλάδους για την εξέλιξη της οικονομίας της Ελλάδας. Οι δυο αυτοί κλάδοι θα συνδεθούν μεταξύ τους, αλλά και με την ελληνική παραγωγή. Έτσι, υπάρχει στρατηγική στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στην υλοποίηση αυτής της σύνδεσης. Σύμφωνα με δηλώσεις της Υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη, η ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού είναι αναγκαίες για τη χώρα μας διότι έτσι θα διαφοροποιηθεί και θα αναβαθμιστεί το ελληνικό τουριστικό προιόν σε διεθνές επίπεδο.

Με την τρίπτυχη αυτή σύνδεση επιτυγχάνεται μεγαλύτερο κέρδος για τον ελληνικό τουρισμό, διαφοροποιείται το πρότυπο του μαζικού τουρισμού και αναβαθμίζεται η ελληνική πρωτογενής παραγωγή μέσω εγκαταστάσεων και προιόντων. Επίσης, σύμφωνα με τον καινούργιο νόμο του Υπουργείου Τουρισμού, χορηγείται Ειδικό Σήμα Επισκέψιμης Μονάδας για τρεις καινούργιες κατηγορίες παραγωγικών κλάδων. Συνεπώς, μετά τα Επισκέψιμα Οινοποιεία σειρά παίρνουν τα Επισκέψιμα Ζυθοποιεία, Τυροκομεία και Ελαιοτριβεία.

Πηγή είδησης:

https://www.amna.gr

Πηγή φωτογραφίας

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2112178/ypoyrgeio-toyrismoy-epityhhs-h-poreia-ylopoihshs-t.html

Ολόκληρη η είδηση εδώ

https://www.amna.gr/tourism/article/617708/Me-gorgous-ruthmous-prochora-i-sundesi-tou-agrodiatrofikou-kladou-me-ton-klado-tis-filoxenias-

Αναστασία Σταυράκη

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε