Αρχική » Συμφωνία Πανεπιστημίων Μελβούρνης – Αθηνών – Πατρών

Συμφωνία Πανεπιστημίων Μελβούρνης – Αθηνών – Πατρών

0 comment 195 views

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιατρικής Ένωσης Αυστραλίας και του Παγκοσμίου Συνεδρίου Ιατρών και Βιοεπιστημόνων της Διασποράς συναντήθηκαν με εκπρόσωπους του τμήματος Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης.

Η ομάδα των επιστημόνων της Ελληνικής Ιατρικής Ένωσης Αυστραλίας συμπεριελάμβανε την ομάδα καθηγητών των Ελληνικών Πανεπιστημίων, Κυβερνητικών αντιπροσώπων καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης (ΕΚΜ). Η συνάντηση έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης. Εκεί συζήτησαν για την μελλοντική τους συνεργασία στους τομείς της Καρδιολογίας και τις έρευνες που έχουν κάνει για την θεραπεία του Καρκίνου και μεταδοτικών ασθενειών.

Καίριο σημείο της συνάντησης ήταν η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των πανεπιστημίων της Μελβούρνης με τα Πανεπιστήμια Πατρών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η συμφωνία αφορά την περαιτέρω συνεργασία ανταλλαγής απόφοιτων, μεταπτυχιακών και Μετα-Διδακτορικών φοιτητών.

Πηγή είδησης – φωτογραφίας

https://neoskosmos.com/

Ολόκληρη η είδηση εδώ

https://neoskosmos.com/

Η ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε