Αρχική » Jeat2holidays: Αύξηση κρατήσεων από Βρετανούς τουρίστες

Jeat2holidays: Αύξηση κρατήσεων από Βρετανούς τουρίστες

0 comment 584 views

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, αποφάσισε να αρθούν όλοι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί, διατηρώντας σε ισχύ μόνο την καραντίνα λίγων ημερών και μόνο για περιπτώσεις με Covid-19.

Η άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών δίνει ανακούφιση στους Βρετανούς τουρίστες καθώς τους επιτρέπει να υλοποιήσουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Έτσι, μπορούν να κάνουν κρατήσεις για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς της αρεσκείας τους. Ο όμιλος Jeat2holidays εκτιμά αύξηση 150% των κρατήσεων με πωλήσεις από ανεξάρτητους πράκτορες για πολλές Μεσογειακές χώρες, έπειτα από τις νέες αποφάσεις την κυβέρνησης Τζόνσον, φέρνοντας στο προσκήνιο προ-πανδιμικές συνθήκες για τα ταξίδια.

Τέλος, ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jeat2holidays,  δήλωσε ότι η εικόνα των κρατήσεων από τον μήνα Ιανουάριο είναι αρκετά αισιόδοξη, καθώς είναι καθοριστικός μήνας για την θερινή σεζόν. Επίσης, θα βοηθήσει τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που συνεργάζονται μαζί του να αυξήσουν τις κρατήσεις τους.

Πηγή είδησης

https://www.tornosnews.gr/

Πηγή φωτογραφίας

https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/dekades-theseis-ergasias-stin-jet2holidays/

Ολόκληρη η είδηση εδώ

https://www.tornosnews.gr/news/agores/54821-vretanikos-toyrismos-jet2-h-arsh-ton-taxidiotikon-periorismon-fernei-alma-stis-krathseis.html

Αναστασία Σταυράκη

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε