Αρχική » Ο Αίμος ταξιδεύει στα Βαλκάνια – Σοφία Τσάτσου Νικολούλη

Ο Αίμος ταξιδεύει στα Βαλκάνια – Σοφία Τσάτσου Νικολούλη

0 comment 412 views

Η σημερινή πρόταση αφορά στο βιβλίο της Σοφίας Τσάτσου Νικολούλη με τίτλο «Ο Αίμος ταξιδεύει στα Βαλκάνια». Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Fylatos».

Στη Μεγάλη Γειτονιά, κάπου στα Βαλκάνια, όλοι κλείνονται στα σπίτια τους, σφαλίζουν ερμητικά τις πόρτες τους και τρέχουν στις δουλειές τους σκεφτικοί, σχεδόν πάντα με σκυμμένο το κεφάλι. Πρόσωπα μοναχικά, άγνωστα μεταξύ τους, λυπημένα…

Ο Αίμος, ένα δωδεκάχρονο αγόρι, παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα κάνει ένα μακρινό ταξίδι… Θα αρμενίσει πάνω από θάλασσες, θα πετάξει πάνω από βουνά, θα φτάσει πιο ψηλά από τον εγωισμό των ανθρώπων. Θα επισκεφτεί κάθε σπίτι της Μεγάλης Γειτονιάς. Θα γνωρίσει όλους τους γείτονές του. Μαζί με τη Ροδόπη, την αδερφούλα του, θα γνωρίσουν όλους τους θησαυρούς του τόπου τους.

Ένα αλλιώτικο ταξίδι ξεκινά! Ένα ταξίδι με μύθους και ποιήματα…

Ένα ταξίδι με τη δημιουργική γραφή…

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η συγγραφέας στην ιστοσελίδα μας, «Το βιβλίο του Αίμου και της Ροδόπης αποτελεί το επιστέγασμα των διδακτορικών μου σπουδών, καθώς οι τελευταίες αφορούσαν τη μελέτη της βαλκανικής λογοτεχνίας υπό το πρίσμα της δημιουργικής γραφής. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βιβλίο, καθώς η ταυτότητά του παίρνει στοιχεία και από τα βιβλία γνώσεων και από τα βιβλία μυθοπλασίας, αλλά και από τα βιβλία εκείνα που περιλαμβάνουν βιωματικές δραστηριότητες».

Το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, όμως συστήνεται για όλες τις ηλικίες, καθώς μπορούν όλες κι όλοι να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

Δείτε τη σχετική συνέντευξη που μας παραχώρησε η συγγραφέας εδώ

https://greekhumans.com/synenteyxh-ths-sofias-tsatsou-nikoloulh-dimiourgikh-grafh/

Δείτε σχετικό βίντεο εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=wk5t2AqURIc

Πηγή πληροφόρησης – εικόνας

https://fylatos.com/

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από εδώ

https://fylatos.com/shop/%CE%BF-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B1/

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε