Αρχική » Οι σχέσεις Ελλάδος – Αλβανίας- Συλλογικό έργο

Οι σχέσεις Ελλάδος – Αλβανίας- Συλλογικό έργο

0 comment 365 views

Η σημερινή πρόταση αφορά στο συλλογικό έργο από το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ σε επιμέλεια του Γεωργίου Ε. Δουδούμη με τίτλο «Οι σχέσεις Ελλάδος – Αλβανίας – Προβλήματα και Προοπτικές».

Περιλαμβάνει πλούσια βιβλιογραφία. Την έκδοση χαιρετίζει ο πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ κ. Ι. Μπαλτζώης και το βιβλίο προλογίζει ο Διευθυντής εκδόσεων του ΕΛΙΣΜΕ κ. Κ. Αργυρόπουλος. Το πρώτο κεφάλαιο γραμμένο από την κ. Αν. Κωνσταντινίδου έχει τίτλο: Η δημιουργία της αλβανικής εθνικής ταυτότητας και ο βαλκανικός περίγυρος. Το δεύτερο κεφάλαιο γραμμένο από τους κ. κ. Δ. Ηλιόπουλο, Αλ. Μαλλιά και Γ. Μενεσιάν έχει τίτλο: Προβλήματα της ελληνικής μειονότητας. Το τρίτο κεφάλαιο γραμμένο από τον κ. Ι. Μπαλτζώη έχει τίτλο: Τσαμουριά και μουσουλμάνοι Τσάμηδες.

Το τέταρτο κεφάλαιο γραμμένο από την κ. Μ. Βλάχου και τον κ. Π. Φωτίου έχει τίτλο: Οριοθέτηση Θαλασσίων Ζωνών Ελλάδος-Αλβανίας. Το πέμπτο κεφάλαιο γραμμένο από τον κ. Χρ. Κατσάνη έχει τίτλο: Η αλβανική οικονομία – Οι σχέσεις με την Ελλάδα – Το σήμερα και το αύριο. Το έκτο κεφάλαιο γραμμένο από τον κ. Π. Μπαλακτάρη έχει τίτλο: Η

ενσωμάτωση των Αλβανών μεταναστών ως ενίσχυση των ελληνο-αλβανικών σχέσεων.

Πηγή πληροφόρησης – φωτογραφίας

https://biblionet.gr

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε