Αρχική » Τρέχοντας παράλληλα με το χρόνο δίχως φόβο

Τρέχοντας παράλληλα με το χρόνο δίχως φόβο

0 comment 798 views

Παρατηρώντας το χρόνο να περνάει, αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις από το να είσαι συνεπείς απέναντι στον εαυτό σου. Δηλαδή έχεις την υποχρέωση να ακούσεις όλα αυτά που φωνάζουν μέσα σου και να αδράξεις τη μέρα σου. Να ξεφύγεις από το comfort zone σου και να εισπνεύσεις δυνατά για ζωή.

Έτσι και εμείς, δύο νέοι ερωτευμένοι μεταξύ μας αλλά και με την ζωή, επιλέγουμε να τρέχουμε παράλληλα με τον χρόνο χωρίς φόβο και χωρίς πρέπει, αλλά με πάθος. Να αλλάζουμε τη ρουτίνα μας και να ζούμε την περιπέτεια, κάτι θα βγει από αυτό λέμε από μέσα μας! Ο στόχος μας, να ταξιδέψουμε όσο πιο μακριά γίνεται, μας γεννά νέες ιδέες. Μια ιδέα είναι και αυτή, που έπεσε ξαφνικά στο μικρό τραπέζι μας, στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, με ένα κρασί στο χέρι. Να ταξιδέψουμε και να επισκεφθούμε όσο περισσότερα οινοποιεία και αμπελουργικές ζώνες γίνεται, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Η ιδέα αυτή λοιπόν, πήρε σάρκα και οστά το καλοκαίρι του ‘21. Ξεκινήσαμε με πολύ βροχή με αποτέλεσμα να κάνουμε κακές σκέψεις να διακόψουμε το ταξίδι μας λίγο αφότου ξεκίνησε.

Δεν πτοηθήκαμε, ετοιμάσαμε τα μπαγάζια μας, φορτώσαμε τα ποδήλατα μας και ξεκινήσαμε για ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι.. Αφετηρία, το νησί της Κέρκυρας. 5 οινοποιεία, άπειρες γνωριμίες, όμορφοι άνθρωποι στο διάβα μας. Στη συνέχεια φτάσαμε στο νησί της Λευκάδας. Εκεί τα ίδια και καλύτερα. Νέες γεύσεις, νέες ποικιλίες χόρευαν στους ουρανίσκους μας. Έντονες ανηφόρες, όμορφα ηλιοβασιλέματα και λίγες βουτιές. Για το τέλος αφήσαμε την Κεφαλονιά. Έκπληξη αναφώνησα! Η Φωτεινή συμφώνησε!

Το ταξίδι μας ολοκληρώθηκε σε περίπου είκοσι (20) μέρες και κάτι ψηλά. Συνολικά ποδηλατήσαμε επτακόσια (700) χιλιόμετρα και επισκεφθήκαμε δεκατέσσερα (14) οινοποιεία. Μια εμπειρία μοναδική.

Και είναι μόνο η αρχή, δώσαμε την υπόσχεση!

Μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα μας εδώ

https://www.youtube.com/channel/

Φωτεινή Παπαδοπούλου

Γιάννης Μάσσας

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε