Αρχική » Συνέβη στη Θεσσαλονίκη – Ώρες Συγγραφής

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη – Ώρες Συγγραφής

0 comment 487 views

Η σημερινή πρόταση αφορά στο βιβλίο της συγγραφικής ομάδας της Θεσσαλονίκης «Ώρες Συγγραφής» με τίτλο «Συνέβη στη Θεσσαλονίκη» των εκδόσεων «Ελκυστής».

Αποτελεί μια πολύ ωραία Συλλογή διηγημάτων. Στις πολεμίστρες των Κάστρων, στον Λευκό Πύργο, στα ξεχασμένα καλντερίμια και στην Εγνατία  η ζωή παντρεύει  το χθες με το σήμερα, το ονειρικό με την αμείλικτη πραγματικότητα, την χαρά με τη λύπη. Όλα φαίνονται όμοια και όλα είναι διαφορετικά.  Εκείνο που ταυτίζει όλες αυτές τις αναμνήσεις, τις ιστορίες, τις  προσδοκίες είναι το μυστηριώδες ερωτικό άρωμα της πόλης που τις γεννά και τις φιλοξενεί. Το άρωμα της Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της ομάδας «’Ώρες Συγγραφής» ενώνουν τις πένες τους και  μέσα από τις ιστορίες τους σας ταξιδεύουν σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Κάθε ιστορία και μια πόρτα που οδηγεί σε μια πτυχή της πόλης . Μπαίνοντας ο αναγνώστης θα ταξιδέψει, θα γνωρίσει και στο τέλος μπορεί να αναρωτηθεί… συνέβη τελικά ή όχι;;

Συγγραφείς του έργου: Αγγελική Σκορίλα, Αχιλλέας Τριαντόγλου, Βούλα Παπατσιφλικιώτη, Θόδωρος Παπατσιφλικιώτης, Ιωάννα Αδάμ, Μαίρη Κατσανίδου, Πηνελόπη Αναστασιάδου.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από εδώ

https://elkistis.gr

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε