Αρχική » Δολοφονία νέου παιδιού κοντά στο γήπεδο του Άρη

Δολοφονία νέου παιδιού κοντά στο γήπεδο του Άρη

0 comment 458 views

Αιματηρό οπαδικό επεισόδιο στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο, επί της οδού Θεοδ. Γαζή, κοντά στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα πλησίασαν την παρέα των πέντε νεαρών και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τότε τους επιτέθηκαν με δρεπάνι, σκοτώνοντας έναν 19χρονο και τραυματίζοντας άλλους δύο, ηλικίας 18 και 19 ετών αντίστοιχα. Ο 19χρονος είχε τραύμα στο εσωτερικό μέρος του μηρού του, κοντά στη βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και στον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές και βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συνέβη, καλώντας την Άμεση Δράση. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν θύτης και θύματα φορούσαν διακριτικά ομάδας, ενώ αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, μέσα από καταθέσεις και υλικό από κάμερες ασφαλείας, επιχειρούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Σχόλιο

Όπως αναγράφεται στον τίτλο, η είδηση είναι η δολοφονία ενός νέου άντρα! Ήταν ένας νεαρός φίλαθλος ή οπαδός του Άρη Θεσσαλονίκης, που λίγο αφορά στην εκτίμηση του συμβάντος. Το σημαντικότερο , άνωθεν όλων, στοιχείο δεν είναι ο θάνατος, αλλά η δολοφονία ενός νέου , εξαιτίας της γνωστής με τον όρο «οπαδικής βίας». Εκτιμάται ότι η πολιτεία και η κοινωνία πρέπει να λάβουν πληθώρα μέτρων, ώστε να αποτραπεί μια εκ νέου νέα παρόμοια επίθεση. Κάθε ζωή αξίζει και δεν γίνεται να αφαιρείται για οποιοδήποτε λόγο, πόσο μάλλον για οπαδικό λόγο.

Πηγή είδησης – φωτογραφίας

https://www.zougla.gr

Ολόκληρη η είδηση εδώ

https://www.zougla.gr/greece/article/sas-parakalo-mi-me-ktipate-alo

Σχόλιο: Αριστείδης Ρούνης , Ιδρυτής και αρχισυντάκτης του GreekHumans

Η Ομάδα του GreekHumans

Πριν Φύγετε